BUSINESS & SALES

Vi lever i dag i en värld som förändras oerhört snabbt. Förändringstakten har aldrig varit så hög som nu och det kommer aldrig att gå lika långsamt som nu, i framtiden. Att ligga i framkant och att arbeta proaktivt är och kommer allt mer vara en framgångsfaktor.  Vi är med och hjälper våra kunder i att skapa nya möjligheter både internt och extern.

Att arbeta med försäljning idag innebär nya möjligheter men också många utmaningar. Vi hjälper företag att sätta sin struktur på försäljning och att arbeta fram träning och coachning för att skapa nya resultatnivåer inom försäljning. 

Projekt - Säljutveckling

Vi erbjuder projektledning av utveckling av interna säljträningsprogram.  Vi erbjuder också säljträning & coaching av säljare och säljavdelningar. 

Interim Försäljningschef

Hyr en säljchef under kortare eller längre tid. I vårt nätverk finns ett flertal erfarna säljchefer som snabbt kan sätta sig in i er situation och skapa värde omgående. Business & Nätverk

Vi skapar extraordinära samarbeten mellan företag, konsulter, sport och näringsliv.  Vi är övertygade att framtiden kommer innebära att det blir extra viktigt med partnerskap , samarbeten och nätverk.  Gig ekonomin växer och det finns nya möjligheter att utforska.