NÄTVERKSTRÄFF

Ny härlig nätverksträff där näringslivet möter idrotten. Denna kväll fick vi tillsammans med Peter Wallin & Jerker Norström från BETA Team Performance träffa HK Malmös fantastiska nätverk med det passande teamat Vinnarkultur i näringsliv och idrott utifrån Studie Världsklass.

Bra diskussioner och exempel kring varför vissa organisationer, team och ledare inom näringslivet och idrotten lyckas bättre än andra och verkligen skapar förändringar som gör skillnad och kulturer som blir vinnande. 

Kvällens tydliga konklusioner blev;
✅ Mål är viktigt i våra organisationer
✅ Trovärdighet är viktigt hos våra ledare
✅ Självkännedom är nyckeln för våra individer

FRUKOSTMÖTE 

AFFÄRER ÄR OCKSÅ EN SPORT. 

Energifylld Nätverksträff med Trelleborgs FF. Tillsammans med Peter Wallin från BETA Team Performance genomförde vi återigen ett inspirerande frukostmöte. 

Hur vi får rätt saker att hända i våra organisationer? Varför går vardagsvirvelvinden före våra mål? Vilka är framgångsfaktorerna för att vinna affärer och mästerskap? Vad kan vi lära av likheter och skillnader mellan näringsliv och idrott?

Spännande diskussioner bland deltagarna utifrån tre perspektiv och frågeställningar;
✅ Teamet - Hur kommer det sig att merparten av företag har svårt att få mål att fungera?
✅ Ledarskapet - Hur har ledarskapet hanterat utmaningen med att arbeta på plats, i hybrid eller på distans?
✅ Individen - Hur viktigt är det att ha självkännedom?

FRUKOSTMÖTE

Ett frukostmöte av konsultgruppen We Make it Happen i samarbete med Mindpark Coworking med gäster på scen från Based on People och IFK Göteborg.
Vi lever i dag i en värld som förändras oerhört snabbt.  Forskning visar att cirka 9 av 10 strategier misslyckas. Är det så konstigt egentligen när nästan halva arbetstiden försvinner i form av avbrott, störningsmoment och olika prioriteringar? Redan i ledningsgruppen delar bara hälften av medlemmarna samma topp tre prioriteringar som VD, vilket innebär att den andra hälften spenderar sin tid och energi på att driva andra prioriteringar. Bara hälften av en ledningsgrupp kan lista företagets tre främsta prioriteringar.  Endast 13% av de anställda känner till de tre främsta prioriteringarna. 
Föreställ dig vilken kraft du kan uppnå om du får med alla dina anställda att aktivt arbeta för att uppfylla de viktigaste målen. 
Det är svårt att accelerera tillväxt om de som ska utföra din strategi inte vet vad de ska utföra och inte springer åt samma håll.  Du som ledare har både stora möjligheter och ett stort ansvar att värva dina medarbetare, skapa entusiasm och energi och tillsammans sätta riktning och prioritera framåt. Vad måste ske här och nu för att nå resultat där och sen? 
Men hur, kanske du frågar? 
Vårt frukostmöte kommer att handla om just detta. 
  • Hur lyckas man få strategin att bli verklighet? 
  • Hur får man rätt saker att hända på riktigt, från ledningen och ut i organisationen?
  • Hur blir vi mer proaktiva istället för reaktiva? 
  • Hur skapar man högre engagemang och motivation på riktigt? 
  • Allt kan idag kopieras. Det är människorna som gör skillnad. Hur lyckas man rekrytera, utveckla och behålla de medarbetare som får rätt saker att hända? 
  • Finns det likheter med att arbeta med dessa frågor inom sportens värld?
Vilket resultat är faktiskt då möjligt?
Lasse och Mattias från We Make It Happen kommer att inspirera kring dessa viktiga områden. Lasse och Mattias har lång erfarenhet av att arbeta med strategi, mål och exekvering och har arbetat med hundratals bolag under mer än 40 år tillsammans både nationellt och internationellt.  Ni möter också Bengt Olander, CEO på Based On People som kommer att guida oss i att rekrytera rätt nyckelpersoner som leder våra företag mot nya resultat. Vi har även med oss Ola Larsson, Teknisk Direktör, IFK Göteborg. Ola har en massa spännande tankar och erfarenhet kring strategi inom sportens värld som han kommer att dela med sig om. 
DATUM: Onsdagen den 27 september 07.30-10.00. Vi startar med frukost mellan 07.30 – 08.00.

FRUKOSTMÖTE

Vinnarkultur i näringsliv och idrott!

Fredag den 5 maj 2023 -  Scandic Crown Göteborg

Vad är det som gör att vissa lag, företag och individer lyckas oftare än andra?​

Ett spännande möte där bland annat Peter Wallin medverkar. Peter är fd General Manager Tre Kronor, hockey spelare New York Rangers och Djurgården. Idag styrelseledamot Djurgården.Peter är också konsult och vi samarbetar kring prestationsutveckling inom näringslivet.

Peter och hans team har bland annat gjort en studie kring vad som skapar vinnare inom näringslivet och idrott. Till detta har Peter tagit fram ett riktigt spännande verktyg att mäta prestationer på – Business Performance Index. 

Välkommen med din anmälan till en morgon med fokus på att skapa nya hållbara resultat.



Namn E-post Meddelande Jag accepterar reglerna och villkoren och integritetspolicyn Skicka in

We Make It Happen är ett samarbete mellan Trevista United AB  & Feedforward AB.

Malmö - Göteborg - Båstad  
  
 
Feedforward AB
-
Mattias Jerreström  
 +
46 708 547712 - Mattias Jerreström
mattias@feedforward.se

Trevista United AB
Lasse Gustafsson
 lasse@trevistaunited.se

+ 46 705 809812 - Lasse Gustafsson

lasse@trevistaunited.se 
mattias@feedforward.se