Nyheter 2022-11-07

WE MAKE IT HAPPEN ÄR NY BUSINESS PARTNER TILL BETA TEAM PERFORMANCE

I vårt arbete med att hjälpa våra kunder att nå nya resultat har vi börjat använda verktyget BPI - Business Performance Index. Bakom verktyget står företaget Beta Team Performance som i över 25 år hjälpt företag att förflytta sig framåt genom att bland annat utveckla BPI.

Genom medarbetarundersökningen BPI, mäter vi, analyserar och utvärderar organisationers mående. Mätningen blir ett stöd i företagets utvecklingsresa mot nya resultat. Det blir konkret och lätt att sätta fingret på vad som behöver utvecklas.

”Tänk om vi kunde ha koll på och jobba med vår organisation på samma sätt som vi gör med försäljnings- och marknadssiffror. På ett snabbt, enkelt och tydligt sätt. Vi säger ju att det är vår viktigaste resurs”

//Bengt Baron, Koncernchef Cloetta

Detta är ett citat från en av personerna bakom verktyget BPI, Business Performance Index.

Till skillnad från vanliga medarbetarundersökningar mäter BPI beteenden som alla kan påverka. We Make It Happen kommer jobba med BPI som ett av våra verktyg där vi mäter och tränar ledare, team & individer för bättre prestationer.

Mätningen ger dig svar på hur dina ledare, team och individer värderar och presterar på faktorer avseende beteende, kultur och värderingar - det vill säga faktorer som går att förändra.
Mätningen är snabb och effektiv, på endast 21 dagar tar man sig från start till resultat. Med resultatet som nuläge kompletterar vi med vår framgångsrika process där vi hjälper våra kunder att skapa nya resultat. 
Detta är ett perfekt verktyg för få en tydlig bild över hur din organisation presterar just nu.
Det är även ett perfekt verktyg att använda när du som ledare tar dig an en ny utmaning och vill veta vad du har framför dig. 
Det stannar inte vid att du bara får en bild av nuläget utan det viktigaste är att vi tillsammans sätter fokus och action på vad du måste göra för att hantera läget och komma vidare.
Hör av dig om du vill veta mera! 

För mer info klicka här 

https://se.linkedin.com/company/wemakeithappen2021

 

Nyheter 2022-09-29

Frukostmöte Hotel Skansen Båstad

We Make It Happen genomförde i september ett spännande frukostmöte i Båstad, tillsammans med Meta Bytes och Hotel Skansen med fokus på att få rätt saker att hända! Tillsammans med vår kund Meta Bytes gick vi igenom vår gemensamma resa under 2022 för att visa på hur man kan jobba med att bygga en stark struktur och kultur som får rätt saker att hända och på så sätt styra mot bolagets ambitiösa mål.